Stat büyük ilgi görüyor
2016-17 sezonunda İstanbul Başakşehir-Atiker Konyaspor arasındaki Türkiye Kupası finaline ve Türkiye-Moldova özel maçına ve 3. Lig Play-Off finaline ev sahipliği yapan Eskişehir, yeni sezon da kupa finalinin ev sahibi olacak. Yeni Atatürk Stadyumu 5 Eylül 2017 Salı günü oynanacak Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasında da A Millileri ağırlayacak.

TFF planlamayı yaptı
TFF Yönetim Kurulu, gerçekleştirdiği toplantıda, 2017-18 sezonu Türkiye Kupası, TFF 1. Lig Play-Off finali ve Türkcell Süper Kupa'nın oynanacağı şehirleri belirledi. 2017-18 sezonu Türkiye Kupası finali Eskişehir'de, TFF 1. Lig Play-Off finali Bursa'da ve Süper Kupa ise Konya'da oynanacak. Finallerin oynanacağı tarihler daha sonra açıklanacak.

Önce A Milliler gelecek
Geçen sezon Başakşehir-Konya arasındaki Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapan, Yeni Atatürk Stadı, A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki sekizinci maçında, Hırvatistan ile oynayacağı müsabakaya da ev sahipliği yapacak. 5 Eylül 2017 Salı günü oynanacak Türkiye-Hırvatistan karşılaşması, saat 21.45'te başlayacak.
Editör: TE Bilisim