Kadroda düşünülmüyor
Adeta baştan aşağı takım kuracak olan Eskişehirspor, forvet hattı için kolları tekrar sıvadı. Belçika'da Mechelen takımında top koşturan Fatos Bećiraj için girişimlerini sürdüren yönetim, yerli bir forvet de istiyor. Mehmet Akyüz (32) gündeme gelirken, gündemdeki bir diğer ismin Mustafa Pektemek olduğu gelen haberler arasında. 29 yaşındaki forvet oyuncusu Beşiktaş'ta kalmak isterken, Teknik Direktör Şenol Güneş kendisini kadroda düşünmüyor.

En büyük kriz sıcak para
Mustafa Pektemek transferinde maddi konuların açılması bir hayli zor görünüyor. Beşiktaş Mustafa'nın gidişinde kolaylık sağlarken, oyuncunun yıllık ücreti Es Es'i karar kara düşündürüyor. Bir diğer aday Mehmet Akyüz'ün ise 300 bin TL'lik serbest kalma maddesi var. Sıcak para konusunda büyük sıkıntılar çeken Siyah-Kırmızılı yöneticiler, bu hamleyi yapacak maddi güce an itibariyle sahip değil. Bundan dolayı bekleme modunda.

Atabey için kiralık formülü
Forvet hattına bir diğer aday ise geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık oynayan Başakşehir'in futbolcusu Atabey Çiçek. Başakşehir takımının Bandırma'dan aldığı 1995 doğumlu yetenekli isim, Gençlerbirliği ve Boluspor gibi ekiplerde de forma giydi. 53 kez Milli Takımların çeşitli kademelerinde ter döken golcü oyuncu 160'a yakın gol attı. Atabey'in kiralanması için Başkan Halil Ünal'ın Başakşehir yöneticileriyle görüşeceği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim