YETER Kİ TARAFTAR GELSİN

Kırmızı şimşekler'in bu sezon Beşiktaş'tan kiraladığı Ömer Şimanoğlu 'Burada olduğum için mutluyum. Her şey yolunda. Eskişehirspor camiasını biliyordum. Ama içinde olmak çok farklı. Eskişehirspor'a elimden gelen tüm katkıyı sunmak için buraya geldim' dedi.

'Taraftarımız ciddi avantaj'

Yıldız futbolcu Galatasaray karşılaşmasın için ise iddialı konuştu. Bazı takımları yenmek zordur. Bizde o takımlardan biriyiz. Ligin güçlü takımlarından Galatasaray ile karşılaşacağız. Bana göre şartlar eşit hatta bizim seyirci gibi bir avantajımız var. Bence bu avantaj bir Galatasaray'ı yenmek için çok ciddi artılar taşıyor. Bu yüzden taraftarımız bizi orada yalnız bırakmamalı' dedi.

'Ben görevimi yapıyorum'

Konyaspor ile oynanan karşılaşmada oyuna girdikten sonra Eskişehirspor hücum hattına hareketlilik getirmesinin hatırlatılması üzerine 'Maçta hocam bana güvenip görev verdi. Oyuna girinceye kadar Konaspor'un zayıflıklarını gözlemledim. Nasıl katkı sunabilirimi hesapladım. İşin aslı takım ikinci yarıda başka oynadı. Bu sadece benim yaptığım bir şey değildi. Ben hocamın bana verdiği görevi yerine getirdim. Her profesyonel futbolcunun yapması gerektiğini düşündüğüm bir şey var. O da forma şansını bulduysan mutlaka katkı sağlaman gerekiyor. En azından katkı sağlamak için çaba sarf etmelisin'

Onlar mesajı almış zaten

Taraftarlara mesajın var mı sorusu üzerine 'Onlar zaten mesajı almış gibi davranıyor. Konyaspor maçında taraftar sayımız azdı. Ancak buna rağmen takımı coşturmayı gayet iyi biliyorlar. Daha öncede Eskişehir Atatürk Stadı'nda rakip olarak top oynamıştım. Ciddi bir taraftarımız var. Bu yüzden tribünleri doldurdukları müddetçe buraya gelecek olan her rakibin ciddi bir panik yaşayacağını düşünüyorum' diye konuştu.

Geçen sezon ne yaptı

Geçen sezon Beşiktaş forması ile sakatlıklarla ile boğuşan Ömer Şimanoğlu 10 lig 1 kupa maçı olmak üzere 11 resmi karşılaşmada toplamda 231 dakika forma giydi. Bu dakikalara 3 gol sığdırdı. Bu gollerden bir tanesini ise Eskişehirspor ağlarına göndermişti. RÖPÖRTAJ: SONER UÇAK

Editör: TE Bilisim