Akarbaşı Mahallesi Emeksiz Sokakta bulunan evinde oturan Y.G.'nin kapısı, daha önce tanımadığı bir kişi tarafından çalındı. Kapıyı açar açmaz içeriye zorla giren şüpheli, Y.G.'ye tabancasını doğrultarak 100 bin lira para istedi. Şüpheli, Y.G.'yi el ve ayaklarından koli bandı ile bağlayarak evin içinde bir dolapta bulunan bin 500 lirayı gasp etti, yanında getirdiği boş senedi zorla imza attırdı. Elleri ve ayakları bağlı olan Y.G.'ye yanında getirdiği poşet içerisindeki şırıngayı çıkartan şüpheli, 'Sana bunu enjekte edersem kalp krizinden ölürsün. Ben adam öldürme suçundan yeni cezaevinden çıktım' diyerek korkuttu.

Ardından ev sahibini yaralayan şüpheli olay yerinden uzaklaştı. Kendi imkanlarıyla kurtulup polisi arayan ev sahibinin verdiği eşkal üzerine çalışma başlatan ekipler, şüpheli F.O.'yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Çaldığı parayla yakalandı

Şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda; evden çaldığı bin 500 lira ile silah, meyve bıçağı, 3 kutu iğne ampulü, 1 adet kahverengi koli bandı, çöp kutusu içerisinden kullanılmış yara bandı, çamaşır makinesi içerisinden sağ bacak kısmında kan lekesi olduğu değerlendirilen eşofman altı ele geçirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İHA

Editör: TE Bilisim