Eskişehirspor'un en büyük kozu taraftarı... Kayseri Ercişyespor karşılaşmasında bu gücüne şiddetle ihtiyacı var. Alınacak galibiyet ise Atatürk Stadı'nda barış rüzgarları estirecek.

Passolig ve ardından alınan kötü sonuçlar sonrasında Eskişehirspor'un önemli gücü 12. adam tribünlere adeta küstü. Bazı taraftar gruplarının ise Eskişehirspor'a ağır eleştiriler yönelterek var olan olumsuz tabloya tuz biber ekti. Ancak şimdi barışma vakti.

Taraftar
olmadan zor

Geçtiğimiz hafta bazı taraftar grupların sert açıklaması ile moraller bozulurken, maç günü yaklaştıkça ortam yeniden yerini birlik ve beraberlik mesajlarına bıraktı. Sosyal medya üzerinden Kayseri Erciyesspor maçının önemine değinen taraftar grupları, takımlarını bu zorlu 90 dakikada yalnız bırakmama kararı aldı. Alınan bu karar ile birlikte camiada yüzler gülmeye başladı.

Barış için galibiyet

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularda Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile her şeye sil baştan başlamayı hesaplıyor. Antrenmanlarda futbolcuları ile bire bir iletişim kuran Sağlam'ın bu çabasına futbolculardan da aynı şekilde karşılık geliyor.

Editör: TE Bilisim