TFF dün açıkladı
Gençlerbirliği'nin stadyum problemi sezon başından bu yana çözüme kavuşamadı. Ankara'da yayın yapan Klasspor internet sitesinde geçtiğimiz ay yer alan haberde, Başkent ekibinin maçlarını Eskişehir'de oynamak istediğine yer verilmişti. Bu haber dün gerçekleşti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 17 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de oynanacak Gençlerbirliği-Tetiş Yapı Elazığspor maçının Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından çok sayıda Eskişehirspor taraftarı sosyal medyada konuya tepk gösterdi.

Konuyla ilgili atılan tweetlerden bazıları şunlar;
Murat Diri: Gençlerbirliği maçlarını artık Eskişehir Atatürk stadyumunda oynayacak. İlk maç Pazartesi 20.00 Elazığspor ile olacak. Sayın bakanım Nabi Avcı bu stadyum Eskişehir halkı için yapılmıştı. Eskişehirspor değil de Gençlerbirliği şampiyonluk kupasını bu şehirde kaldırırsa helal olsun.

Mevlüt Gün: Gençlerbirliği maçlarını burada oynayacak. Eskişehirspor'a destek vermeyen tüm siyasiler alın stadyum da sizin olsun.

Volkan Akdoğan: Gençlerbirliği aynı ligde yer almadığı bir şehrin stadyumunda oynamalı... Mesela Samsun... Ya da bozuk zemin de oynamaya alışsınlar!
Editör: TE Bilisim