Eskişehir'de Perakende Et Sektörü sahipleri ve çalışanlarına, Et ve Et Ürünleri Tebliği, Yerel Marjinal Faaliyetler, Kaçak Kesim ve Mezbahalar hakkında bilgiler verildi. 19 Ocak 2016'da ETO Toplantı Salonunda 'Et Ürünleri Tebliği, Yerel Marjinal Faaliyetler ve Kaçak Et ve Mezbahalar' konulu eğitim düzenlendi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Salih, işletmelerin dikkat etmesi gereken hususlara değinerek, 'Çiftlikten çatala gıda güvenliğinden sorumlu olan işletmelerin resmi kontrollerle denetlenmesi dışında, eğitimlerle bilgi düzeylerinin arttırılmasına da önem veriyoruz. Gıda işletmelerine yönelik eğitim çalışmalarının düzenlenmesinde gerekli desteği veren Eskişehir Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ediyorum' dedi.

Editör: TE Bilisim