Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'la bir görüşme yaptığını açıklayarak, 'İnşaallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim' dedi.

Gökçek, veda toplantısıyla istifa edecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in vedalaşarak istifasını vereceğini açıkladığı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleşecek.

Başkan Gökçek, dün gece attığı tweet'te de 'Dört gün boyunca Ankara bürokrasisine ve bazı sivil toplum örgütlerine veda ziyaretleri yapacağım' dedi.

Erdoğan'dan Gökçek görüşmesi sonrası açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 'Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız. Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak. Bugün #TekMilletTekYürek diyerek asaletini tüm dünyaya bir kez daha gösteren milletime şükranlarımı sunuyorum' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim