LÖSEV Eskişehir Şubesi tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle Yunus Emre Kültür Merkezi'nde bir etkinlik düzenlendi. Türkiye genelinde 4 milyonu bulan gönüllüsüyle lösemiye karşı mücadele veren LÖSEV, gönüllülerini unutmadı.
DÖRT MİLYON KİŞİ
LÖSEV'in hizmet ve eğitimlerini toplumun tüm kesimlerine ulaştırmak adına gönüllülerinin çok emek verdiğini söyleyen LÖSEV Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, 'Ülkemizin tüm insanları faydalansın istiyoruz hizmetlerimizden. Bu anlamda bizim en önemli destekçilerimiz de gönüllülerimiz. Ve dört milyonu aşan gönüllülerimiz sayıca yüksek olması ile beraber içtenlik olarak da çok yüksek olan insanlarımız. Kocaman kalpleriyle bize yıl boyunca emek veren yanımızda olmaktan kaçınmayan tüm gönüllülerimiz için bu sefer biz etkinlik hazırladık. Onlar bizim için yoruldular, çabaladılar, mücadele ettiler. Bugün de onları dinlendirip birlikte keyifli vakit geçirmeyi planlıyoruz' dedi.
MÜCADELE EDECEĞİZ
Etkinlikte lösemi hastalığına yakalanıp, hastalığı yenen Baki Tatlı ve Serap Özgün, tedavi sürecinde LÖSEV'in kendilerine ve ailelerine sunduğu desteği gönüllüler ile paylaştı. Meltem Namdar Durulgan ise, LÖSEV'deki gönüllülük hikayesini anlatarak, lösemi hastalığına karşı mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti. Etkinlik müzik dinletisi ile devam etti. MELTEM KARAKAŞ KAYA


Editör: TE Bilisim