Deneyimli teknik adam, 'Futbolcunun gelecek kaygısı, korkusu ve endişesi var. Benim tek istediğim bir yönetim olsun ve güven versin. Parası olan değil sadece güven veren birileri olsun' dedi.

Gelecek kaygısı var
Geçtiğimiz gün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde ES TV'ye özel açıklamalarda bulunan Demirbakan, genel kurulda öncelikle şehrin ve futbolcuların güveneceği bir yönetimin olması gerektiğini belirterek, 'Futbolcu bunu istiyor. Futbolcunun gelecek kaygısı, korkusu ve endişesi var. Önce bunları halletmemiz gerekiyor' dedi.

İyice işi küçültüyorlar
Kurt hoca, 'Benim isteğim Eskişehirspor üzerinden reklam yapılmasın. Parası olan adam gitsin yat alsın kat alsın gelip burada reklam yapmasın. Eskişehirspor kulübü reklam ajansı değil. İyice işi küçültüyorlar. Yakında işportacılar başkan olmaya kalkacak bu kulübe' ifadelerini kullandı.

Film çekmeye mi geldik
Demirbakan, 'Adama kulübe marul getiriyor, arabasının bagajını açıyor getirdiği marulun fotoğrafını çekiyor ve reklam yapıyor. Adamlar bizi çorbacıya götürdüler çorbacı reklam yapıyor. Sabahattin Tetik'e 'Biz film çektirmeye mi geldik buraya. 200 tane fotoğraf çekildi' dedim. Bu kadar ucuz değil Eskişehirspor, kimse bu kulübü küçültemez. Kim bunlar ya. Gitsinler reklamı başka yerde yapsınlar. Burası reklam ajansı değil' dedi.

Sadece güven versinler
Demirbakan son olarak, 'Benim tek istediğim bir yönetim olsun ve güven versin. Parası olan değil sadece güven veren birileri olsun. Biz çok büyük primler istemiyoruz. Ama hak ettikleri maçta iki katı primi verdiririm' ifadelerine yer verdi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üyelik için başvurdular
Eskişehirspor'da iki kez yönetime talip olduklarını açıklayan grup, kulübe aday olmak için geçtiğimiz gün tesislerin kapısını çaldı. Denetim Kurulu, ortada karar defterinin olmaması nedeniyle toplu halede üye olmak isteyen ekibin üyelik başvurusunu kabul etmedi

Destek olun çağrısı
Geçtiğimiz günlerde tesislere giderek kulübün hesapları hakkında bilgi alan Bahri Bakaç ve arkadaşlarının, üyelik için başvuru yaptı. Tesisleri ziyarette, denetim kurulu üyeleri ile de sohbet etme imkanı bulan Bakaç ve arkadaşlarının, üyeliklerinin kabul edilmesi için destek istedikleri, Pazar günü yapılacak genel kurul öncesi yönetime talip olmayı planlayan diğer arkadaşları ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak, tekrar aday olup olmayacaklarına karar verecekleri öğrenildi.

Sonuçsuz kaldı
Edinilen bilgilere göre Denetim Kurulu, ortada karar defterinin olmaması nedeniyle toplu halede üye olmak isteyen ekibin üyelik başvurusunu kabul etmedi. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde Bahri Bakaç'ın bir açıklama yapması bekleniyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Soydaş'ın 'köstek' isyanı
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un, yönetime talip olması için ikna etmeye çalıştığı eski yönetici Rıza Soydaş'ın, yaşadığı bazı sorunlar nedeni ile göreve talip olmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Set çekiliyor iddiası
Yaklaşık bir haftadır adı başkanlık için geçen ve Başkan Kurt'un tam destek verdiği iddia edilen eski yöneticilerden Rıza Soydaş'ın ise, Başkan Kurt ile yaptığı görüşmede; yönetim oluşturmak için yoğun bir çalışma içine girdiğini, çeşitli sponsorlar ile görüşmesine rağmen, birilerinin önüne set çekmeye çalıştığını belirterek, köstek olanların olduğunu söylediği öğrenildi. Konuyla ilgili bilgi almaya çalıştığımız Soydaş, şehir dışında olduğunu ve henüz adaylığı ile ilgili karar vermediğini söyledi. Soydaş, kimlerin köstek olduğu yönündeki soruya ise, cevap vermedi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Rashad Muhammed affedildi
Ligin 12'nci haftasında Bursaspor ile oynanan maçtan önce bir otelde oda tutup misafirini çağıran Rashad Muhammed, BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Sözeri'nin kaptanlar ve yöneticilerle yaptığı görüşme sonucu Rashad Muhammed'in affettiği öğrenildi. Fransız futbolcu dünkü idmanda takımla birlikteydi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kadro kalitesi iyi
Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri yaptığı açıklamada, 'Erzurumspor'un kadro kalitesi iyi, bundan dolayı da taraftarımızın beklentisi yüksek. Süper Lig'den düşen takımlar tramva yaşıyor, biz de bunu yaşadık. Süper Lig'de yabancı sayısı 14, 1. Lig'de bu sayı düşüyor. 1. Lig'de yabancı oyuncuları göndereceksiniz ve yerli oyuncular transfer edeceksiniz. Akhisarspor da bu geçiş sürecini yaşadı.' dedi. 'Pote kendini kanıtlamış bir oyuncu' diyen Sözeri, 'Pote'yi son iki maçta biraz eksik gördük. Bunun çarelerini arayacağız. Gerekirse dinlendireceğiz ve kendisiyle de konuşacağız. İlk geldiğimde oyuncularıma Pote'ye bol bol orta yapmamız gerektiğini ifade etmiştim. Şu anda o ortalarda geliyor, Pote'nin biraz daha aktif olması gerekiyor' diye konuştu.
Editör: TE Bilisim