Katılım yüksekti
Valilik Makam Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilem toplantıya; İl Jandarma Komutanı J. Alb. İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Büyükşehir Belediyesini Temsilen Oğuzhan Özen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen Spor Şuba Başkanı Mithat Mutu ve kurul üyeleri katıldı.

'Hepimizin görevidir'
Kasım ayı içerisinde ilimizde oynanacak tüm müsabakaların centilmence başlayıp centilmence bitmesini dileyen Vali Çakacak, 'Bizim en önemli önceliklerimizden bir tanesi sporda şiddetin önlenmesidir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakalardan zevk almasını, keyif almasını istiyoruz. Sporu biz ortak dil olarak görmek istiyoruz. Bu toplumsal olarak hepimizin görevidir.' dedi.

Kararlar alındı
Toplantıda ilgili kanun gereğince; spor müsabakalarında istenmeyen olayların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve bu tedbirlerin uygulamalarının sağlanması, önlem ve yöntemlerin tespiti, spor müsabakalarında meydana gelen olayların nedenleri ve kaynakları ile bu olaylara neden olan diğer sorunların çözümü ile ilgili ortak kararlar, kurul üyelerince imza altına alındı.
Editör: TE Bilisim