Et Evim’de porsiyon kalktı

Farklı konsepti ile dikkat çeken Et Evim’de müşteriler et ürünlerde tek bir seçeneğe bağlı kalmadan istediği üründen istediği kadar alabiliyor. Ücretlendirme kilo hesabı üzerinden aldığı grama göre hesaplandırılıyor. Et Evim İnsan Kaynakları Müdürü İlkay İrşi bu uygulama ile müşterinin ne kadar yiyeceğine ve ödeyeceğine kendisinin karar verdiğini ifade etti.

Güncel Hit: 210 / Yorum: 0 / 25 Mayıs 2017 17:13
Et Evim’de porsiyon kalktı
-A +A


İsmet İnönü Caddesinde hizmet veren Et Evim İnsan Kaynakları Müdürü İlkay İrşi ‘Tüm Eskişehir halkı ete doyacak lezzete doyamayacak’ sloganıyla steakhouse sektöründe iddialı olduklarını söyledi. İş yemekleri, grup yemek organizasyonları yapıldığını söyleyen İrşi, “İş yemekleri, grup yemek organizasyonları için de özel menü hazırlayıp uygun şekilde organizasyonlarını gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Ayrıca çocuk oyun odamız sayesinde çocuklu aileler de huzurlu bir yemek ortamına sahip oluyorlar. Açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının ilgisini çekmeyi başaran ETEVİM’de  sunduğumuz zengin lezzetler, sıcak ortamı ve servisiyle de fark oluşturmaktayız” diye konuştu. HM

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Arşiv
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...