'Bunun dakikası mı olur!'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, 1-1 sona eren Altay maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İki takımın da zor bir süreçten geçtiğini belirten Demirbakan, 'İki takım da aynı kaderi yaşayarak maça başladı. Maçtan önce hakem demiştim yine diyorum. Aynı adamı 5 kere faul yapıyor, bunun dakikası mı olur? 1. dakikada sarı kartsa, sarı kart verilir. Adama gelip yumruk atsalar 5. dakika olsa atmayacak mısın?' ifadelerini kullandı.

'Kartına başvurmadı'
Demiebakan, 'Altay'ın da içinde bulunduğu durumda biraz gerilimli olacağını biliyorduk ve stratejimizi ona göre ayarladık. Maç boyunca çok fazla faule maruz kaldık. Hakem hiç sarı karta gitmedi. En son Altay'ın pozisyonlarından çok daha basit olan bir pozisyonda Marko Milinkovic'e sarı kart gösterildi ve haftaya cezalı durum düştü. İkinci yarıya iyi başladık, iki tane üst üste pozisyona girdik ama olmadı. Altay'ın aşırı galibiyet arzusu ve motivasyonu hata yapmalarını sağladı' dedi.
----------------------------------
Beklentilerin altındaydık
Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, 'Oyuna iyi hazırlandık ve etkili de başladık. Ancak iyi oynarken ne hikmetse çaresini bulamadığımız bireysel bir hatadan çok saçma bir gol yedik. Takımım buna bir reaksiyon verdi ve ilk yarı biterken gol attık. İkinci yarıda beklentilerimizin biraz daha altından kaldık. Rakibimiz de buna izin vermedi. Çok tehlikeli ve deplasmanda çok etkili olan bir takımla oynadık. Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz ama biz mazeretlerin arkasına sığınacak bir takım değiliz' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim