DP haftalık Pazar toplantısını gerçekleştirdi. Açıklamayı yapan DP Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, ekonomik duruma değindi.
MESAFE UZAK
Eskişehir'in sanayisi ve ticaretinin ülke ekonomisiyle paralellik gösterdiğini, bayrama 20 gün kalmasına rağmen giyim sektöründeki işyerlerinin bile haftada 3 gün çalıştığını kaydeden Balkan, 'Bu durumun ceremesini halk daha da fakirleşerek çekmektedir' dedi. Şehir Hastanesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e çağrıda bulunan Balkan, 'Sayın Büyükerşen'den bir ricam olacak. Kendisini Şehir Hastanesi'ne en yakın olarak bilinen tramvay durağına gitmesini isteyeceğim ve durak ile hastane arasındaki mesafenin yaşlı hastalar tarafından nasıl gidilebileceğini sormak istiyorum' ifadelerini kullandı.
KARARI KINIYORUZ
Balkan, toplantıda DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ifadelerini partililere aktardı: 'Milletimiz bilmelidir ki; 31 Mart seçimleri öncesinde baskı, tehdit ve şantajla, 36 gün sonra YSK kararı ile milli iradeye darbe vurulmuştur. Demokrat Parti olarak, ismimiz ile müsemma bir hareket olarak YSK'nın aldığı kamu vicdanında mahkum bu hukuksuz kararı kınıyoruz.' HM
Editör: TE Bilisim