Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, AK Parti eski Milletvekili Fahri Keskin, Burhan Sakallı, Meclis Üyesi Mustafa Birsen, STK'lar ve vatandaş katıldı. Başarının arttırılması gerektiğini belirten Tuç, 'Önceki dönemdeki başarısızlığımızda halk kaybetti, Eskişehir kaybetti, Tepebaşı kaybetti, ilçeler kaybetti. Şimdi önümüzdeki seçimlerde şehri kötü yöneten bu zihniyetten kurtarmak gerek. Mevcut yönetim sorunları karşılayamıyor. Biz bunun için buradayız. Eski ruhu yeniden yakalayacağız. Aslında geçtiğimiz yıllarda Büyükşehir'i de almıştık ancak kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik' dedi.

AZ FARKLA KAÇIRDIK
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in ES TV'de gerçekleşen programda söylediklerini eleştiren Tuç, 'Sayın muhterem bir suçlama içerisinde. Mevcut iktidarı suçluyor. Borç içerisinde olan belediyenin bir kaynağı yok. Kaynağı harcayıp AK Parti'yi suçluyor. Bütçenin on katı borcu var. Eskişehir'de yalan üzerine kurulmuş bir serüven var. Belediye hala tiyatro oynamaya devam ediyor. Biz bunu beş yıl daha böyle görecek miyiz? Onun kavgası sadece AK Parti ile de değil, yanındakilerle de. Sadece Büyükşehir değil, iki merkez ilçe de borç içerisinde. Belediyeleri biz bu durumdan, bu zihniyetten kurtarmıştık. Büyükşehir başkanlığını da küçük bir farkla kaçırdık. Eskişehir'i seviyorsak el ele vereceğiz. Bu zihniyete son vermemiz gerek. Mevcut belediye iktidarı hala önceki yaptıkları ile övünüyor' ifadelerini kullandı.

UZAT ELİNİ TEPEBAŞI
'31 Mart sabahına kadar yanımızdakilerin elini hiç bırakmayacağız' diyen Tuç, salondaki herkesin el ele tutuşmasını isteyerek 'Biz bunu başaracağız. Ayın 2'sinde bütün belediyelerin mazbatasını alacağız. Ve ayın 2'sinde Tepebaşı Belediyesinde olacağız. Aynı şekilde Odunpazarı ve Büyükşehir'i de alacağız. Büyükşehir'e öyle bir aday çıkacak ki orayı da alacağız. İri olacağız, diri olacağız; hep beraber Eskişehir, Tepebaşı ve Odunpazarı olacağız. Uzat elini Tepebaşı' diye konuştu. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim