'2018 sıkıntılı geçti'
Fuat Çapa, '2019 yılı herkes için hayırlı olsun. 2018 Yılı Eskişehirspor için sıkıntılı geçti. 2018'de tamamen sıfırdan oluşturulmuş bir takımla mücadele ettik ve hedeflediğimiz puana ulaştık. Federasyonun almayı düşündüğü kararlar var. Bundan sonra ki süreçte bu kararın etikili olabileceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar fedekarlık yapması gerekenler fazlasıyla yaptı. Diğer takımlarla eşit şartlar altında lige hazırlanmadığımız ortada' dedi.

'Kamp olmazsa olmaz…'
Kampa gidemediklerinden yakınan Çapa, 'Günümüz futbolunda kamp bu işin olmazsa olmazı. Tecrübesiz bir takım olmamızı kamplar sayesinde gidebiliriz. Umut ediyorum ki önümüzdeki süreçte diğer takımlarla eşit rekabet edebilecek şartlara ulaşmış oluruz. Eskişehirspor'da benim görev edip etmeyeceğim kararı ile çok değişecekse ben devam ederim sıkıntı yok. Eskişehirspor'a benim gönül bağım var' diye konuştu.

'Seve seve devam ederiz'
Çapa, 'Son aylarda gecesini gündüzüne katarak çalışan bir İcra Kurulumuz var. Benim böyle bir ortamda çekip gitmem doğru olmaz. Ancak süreci takip etmek lazım. Ne olup ne biteceğini bilmemiz lazım. Burada hala bir şeyler yapabileceğimiz inancını taşırsak görevimize seve seve devam ederiz. O inancı taşımazsak burada bulunmanın ne anlamı var ki' şeklinde konuştu.

'Kongre için umutluyum'
'Hayal satacak kişiler değiliz' diyen Çapa, 'Hedef ve amaç varsa biz burada kalmaya devam ederiz. Kongre için umudum var. Eskişehir'de yaşayıpta umutsuz olmak mümkün değil ki. Kongreden sonra bize katkı sağlayacak bir oluşumun olması lazım. Eskişehirspor'a katkı sağlayacak kişilerin göreve gelmesi gerekiyor. Zoraki seçilmiş kişilerin Eskişehirspor'a katkı sağlacağına inanmıyorum. '
Editör: TE Bilisim