Yürekten sevenlerden
Eskişehirspor-İstanbulspor maçını güney kale arkasından takip eden görme engelli minik taraftar Mehmet Salih Karadağ, yayıncı kuruluşun objektiflerine takılmıştı. Es Es marşlarını coşkuyla söyleyen Mehmet'in o anları sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. Eskişehirspor'a olan sevgisini babası yanı başında en saf ve temiz duygularla yaşayan Mehmet'in en büyük hayallerinden biri de Siyah-Kırmızılı futbolcularla tanışmak.

'İnanılmaz bir sevgi var'
Baba İsa Karadağ, oğlunun yüzde gördüğünü belirtti. Yüzde 90 görme engelli raporu olduğunu belirten baba İsa Karadağ, oğlunun Eskişehirspor'a karşı inanılmaz bir sevgi beslediğini belirterek, 'Sürekli maçlara gitmek istiyor. Evde Eskişehirspor tezahüratları söylüyor. İstanbulspor maçında güney kale arkasındaydık. Maç öncesi çok mutluydu. Stada girmeden önce kazanacağız diyordu. Maçı onun mağlubiyet sonrası Mehmet'in de yüzü düştü' dedi.

Erdoğan da paylaştı (foto 11)
Üniversiteli Eskişehirsporluların twitter'dan yaptığı paylaşımı retweetleyen (paylaşan) Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, minik Mehmet'in Eskişehirsporlu futbolcularla tanışacağının müjdesini verdi.
Editör: TE Bilisim