Her okuldan beşer eser olmak üzere toplam 65 eser, resim sergisinde sergilendi. Davetliler ve sanatseverler, sergiye yoğun ilgi göstererek sergi beğeni topladı. Törene; Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Topal, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
HOŞGÖRÜLÜ NESİLLER
Yunus Emre Eğitim Bölgesi adına törenin açılış konuşmasını yapan Eğitim Bölgesi Koordinatör Müdürü 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu Müdürü Nurettin Ateş, 'Biz öğretmenler olarak; Eskişehir'in değerli kişiliği, Yunus Emre'yi örnek alarak, gönül kırmayan, gönüller yapan, sevgiyi, hoşgörüyü karakter haline getirmiş nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz' dedi ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
ÇOK ÖNEMLİ
Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin de, 'Tevazu, hoşgörü, sevginin timsali, Eskişehir'in değeri Yunus Emre'yi; Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası'nda, Yunus Emre Eğitim Bölgesi olarak, anmak ve öğrencilere Yunus Emre'yi öğretmek ve sevdirmek çok önemlidir' diye konuştu. İHA
Editör: TE Bilisim