Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine; Vali Özdemir Çakacak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Sezer, hayırsever Fethi Yılmaz Sezer ve ilgililer katıldı.
ÖNEMLİ HİZMET
Hayırsever vatandaşların topluma örnek olduklarını belirten Vali Çakacak, 'İlimizin yaşanabilir ve tercih edilen bir kent olması nedeniyle hem ilimizde bulunan hem de il dışından gelen talepleri karşılamak amacıyla mülkiyeti Hazineye ait Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına tahsisli, Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mahallesinde bulunan 12 bin 413,17 metrekare yüzölçümlü alanın üzerine huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkez binası inşaası hemşerimiz, değerli iş insanı Hayırsever Fethi Yılmaz Sezer tarafından yaptırılacaktır. İlimizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı 4 huzurevi 322 kapasite ile 326 kişiye hizmet verilmektedir. Sosyal devlet anlayışı nedeniyle devlete ait huzurevlerinin hem ücretli hem ücretsiz yaşlıya hizmet vermesinden dolayı huzurevlerimiz daha fazla talep görmektedir. 125 sırada bekleyen yaşlı olması nedeniyle açılacak olan huzurevi, yaşlı ve yakınları için önem arz etmektedir' dedi.
MODERN BİR TESİS
Vali Çakacak'ın büyük çabaları sayesinde, Fethi Yılmaz Sezer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Eskişehir'in en güzel yerlerinden birinin tahsis edildiğini söyleyen Hayırsever Fethi Yılmaz Sezer ise, sevgiye en çok ihtiyacı olan yaşlı insanların yaşayabilecekleri modern bir tesis yapmak istediklerini belirtti. Konuşmaların ardından Fethi Yılmaz Sezer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin protokolü Vali Özdemir Çakacak, Hayırsever Fethi Yılmaz Sezer ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Sezer tarafından imza altına alınarak resmiyete kavuşturuldu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim