İYİ Parti'nin mevcut il başkanı Mehmet Ektaş, önümüzdeki ay yapılacak olan il kongresinde tekrar başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Özdilek Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşen adaylık açıklamasında konuşan Mehmet Ektaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, partide küskünlük olmayacağını ve kimsenin dışarıda kalmayacağını ifade etti.
ERİŞİLEMEZ DEĞİL
Umutsuzluk ortamında Meral Akşener'in başlattığı iyilik hareketinin güneş gibi ülkenin üzerine doğduğunu söyleyen Ektaş, 'Hedeflerimiz büyük ama erişilemez değil. Nasıl yapmamız gerektiğini biliyoruz. Eskişehir'de hedeflerine odaklanmış ve kabul görmüş bir İYİ Parti için öncelikle; kurucu delegelere, kurucu ilkelere, kurucu samimiyete döneceğiz. Kurucu kadrolara hak ettiği değeri vereceğiz, yeni katılan arkadaşlarımızla bütünleşeceğiz' diye konuştu.
AZİMLİ VE TUTARLI
Azimli ve tutarlı olacaklarının vurgusunu yapan Ektaş, 'Partinin yönetimine ilişkin tüm görüşmeleri açık ve şeffaf biçimde yönetim kurullarında yapacağız ve tüm kararları yönetim kurullarında alacağız. Fırsat eşitliği yaratacağız. Parti içi demokratik kanallar kullanılarak ortaya çıkan taban iradesini, şeffaf ve güvenilir yolarla, konunun ilgilisi yetkili birimlere bildirecek, kararların arkasında duracağız' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim