Düz koşu yaptı
Spor Toto 1. Lig'de ilk devreyi 16 puanla 16'ncı sırada tamamlayan Eskişehirspor'da futbolcular ikinci devrenin hazırlıkları için 2 Ocak'ta (yarın) Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde toplanacak. Eskişehirli Feyzi, kendilerine verilen izinde bireysel antrenmanlarını aksatmadı. Geçtiğimiz gün tesislere gelen futbolcu, düz koşu yaptı.

Dört golü bulunuyor
Eskişehirspor'da ligin ilk devresinde en fazla golü İbrahim Halil Öner ve Mehmet Feyzi Yıldırım kaydetti. Her iki futbolcu da dörder gol attı. Mehmet Feyzi, ligin ilk maçında Giresun filelerini penaltıdan attığı golle havalandırdı. Sağ kanatta forma giyen futbolcu ayrıca Denizlispor, Ümraniyespor ve Boluspor ağlarına da gol bıraktı.

'Potadan çıkmak istiyoruz'
Bireysel antrenman sonrasında muhabirimize konuşan Yıldırım, 'Lig arasında kendimi hazır tutmak için çalışıyorum. Zorlu bir ilk devreyi geride bıraktık. İç sahada taraftarımızın müthiş desteğiyle 16 puan topladık. Aynı performansı deplasmana yansıtamadık. İkinci devre oyunumuzun daha da üstüne koyarak düşme potasından çıkmak istiyoruz' dedi.

Feyzi'nin ilk devre istatistikleri
Maç Gol SK KK Süre
15 4 5 1 1175

Editör: TE Bilisim