Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer ve ETO yönetim kurulu üyeleri Günay'a eşlik etti.
100'DEN FAZLA FİRMA
Fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Günay, 'Hem sanat hem hobi hem de spor var. El sanatlarında ahşap kesmeden ekoprint baskıya, ebrudan bakır işlemeciliğine, keçeden müziğe kadar farklı sanat dallarının yanında fitness, tekvando, boks, yüzme gibi sporun çok farklı dalları temsil ediliyor. 100'ün üzerinde firma, 15 spor dalında 45'e yakın etkinlik, 25 sanat dalında 50'den fazla sanatsal etkinlik var' ifadelerini kullandı.
10'UNCU SIRADAYIZ
Günay, daha sonra ETO Başkanı Güler ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantıda fuarcılık alanında Eskişehir'in 5'inci olduğunu belirterek, yıl sonunda 500 bin ziyaretçi hedeflediklerini aktardı. Günay, 'Yıl sonu itibariyle hedef 500 bin ziyaretçiyi fuar merkezimizde ağırlamak. Ayrıca Fuarcılık anlamında Türkiye'de 10'uncu sıradayız. Fuarımızın açılışında ETO Başkanımız bir hedef daha ortaya koydu. 2023 yılında ilk 5'te yer almak istiyoruz. Bu hedefler doğrultusunda çalışmaya, üretmeye devam etmeliyiz. Fuar merkezimiz şehrimiz ve bölgemiz ticareti için çok önemli' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim