Seçimler öncesinde de ziyaret sözü veren AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, İl Başkanı Murat Özcan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın düzenlenen toplantıda Seyitgazili muhtarlarla bir araya geldi. Milletvekili Emine Nur Günay Seyitgazi Meslek Edindirme Kursu (SEYMEK) toplantı salonunda Seyitgazili muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüştü. Günay ilçelerin sorunlarını takip ettiklerini ancak Seyitgazi'ye gerçekleştirilmesi planlanan yatırımları yakından takip ettiğini dile getirdi.
YOLA DEVAM
Seçim öncesi söz verdiğini hatırlatan Günay, 'İlk ziyaretimi Seyitgazi'ye yaparak sözümü tutmuş oldum. Seçimleri geride bıraktık, Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçilmesini sağlamak en büyük hedefimizdi. Sizlerle birlikte milletimizin sayesinde bunu gerçekleştirdik. İkinci hedefimiz Eskişehir'den en fazla milletvekilini çıkarmaktı, Cumhur İttifakı olarak 4 milletvekilimiz var. Ama AK Parti olarak da 4'üncü milletvekilimizi çok az bir fark ile çıkartamadık. Bu hiç önemli değil, inşallah hep birlikte el ele çalışacağız ve bunun da meyvelerini görüyoruz. Biz 24 Haziran'ı geçirdik, şimdi 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı' diyerek 'Yola devam' diyoruz' dedi.
BÜYÜKŞEHİR'İ ALACAĞIZ
Teşekkür etmek için geldiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, 'Önümüzdeki günlerde yerel yönetimler seçimi var. Bu toplantıları sıkça yapacağız. Ortak akıl yürüterek ortak projeler üreteceğiz. Seyitgazi'yi de Eskişehir'i de beraber yöneteceğiz. Büyükşehir'i alarak Seyitgazi'yi daha da ileri nasıl taşırız hep birlikte formüllerini arayacağız' şeklinde konuştu. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın da, 'Gördüğünüz gibi 24 Hazirandan sonra da durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Gücümüz yettiğince de milletimize vermiş olduğumuz vermiş olduğumuz sözlerimizin çerçevesinde de çalışmalarımıza devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim