Şampiyonluk mesajı
Es Es'in forveti İbrahim Halil Öner, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, 'Ben öyle afilli cümleler bilmem, doğduğum yerde mücadele etmeyi öğrendim, doyduğum yerde yaşıyorum ama bu şehre ilk geldiğimde kalacak bir evim yoktu. Yine en iyi bildiğim şeyi yaptım, mücadele ettim, önce Eskişehirsporlu sonra Eskişehirli oldum. Bu formayı giydiğim her an benim için kutsal zamanlar, çok şükür goller attım, marifetli adamdan iltifatı esirgemeyen zor gün dostu Eskişehirspor taraftarına ve gencecik takım arkadaşlarıma minnetarım. Porsuk çayının etrafına toplaşıp şampiyonluk kutlamaları yapacağımız günlere' dedi.

Arkadaşlarımın yüreğine sağlık
Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Özcan, dün sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. 'Tarihi bir sezonun sonuna geldik' diyen 20 yaşındaki futbolcu, 'Şartlar ne olursa olsun umudunu inancını kaybetmeyen büyük Eskişehirspor taraftarına ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık' ifadelerini kullandı.

En güzel anlardan biriydi
Devre arasında 500 bin Euro karşılığında Başakşehir'e transfer olan ve bir buçuk yıllığına kiralanan Cemali Sertel, dün sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. 19 yaşındaki sol bek, 'İyisiyle kötüsüyle bi sezon daha bitti. Yaşadığım en güzel anlardan biriydi, profesyonel hayatımda attığım ilk gol. İnşallah gelecek sezon devamı gelir. Tüm takım arkadaşlarıma abilerime mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim' ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim