Altınsaray Davet Salonu'nda düzenlenen iftar programına, Başkan Ataç'ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdülkadir Adar, Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Tepebaşı gönüllüsü katıldı.
EN YÜKSEK OY
İftarda konuşan Dalgıç, '31 Mart seçimlerinde bizimle birlikte emek verdiniz. Sizlerle birlikte bize oy veren 123 bin kişi var. 91 mahallenin 88'nde oylarımız arttı. Bugüne kadar ki en yüksek oyu aldık. Atatürk'ün yolunda daha güçlü adımlarla yürümeye devam edeceğiz' şeklinde konuştu. Konuşmasını yapan İl Başkanı Adar, 'Birliğimizin ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Türkiye'nin geldiği nokta ortada. Her gün ekonominin çökmekte olduğunu görüyoruz. Çarşı, pazar yangın yerine dönmüş durumda. Ramazan Bayramı'nın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.
ARTIK BARIŞIN
31 Mart'ta yapılan yerel seçimler öncesinde çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Tepebaşı gönüllülerine teşekkür eden Başkan Ataç, 'Tabi ki Tepebaşı'nda çok büyük bir başarı elde ettik. Bu, birkaç kişinin yapabileceği iş değil. Herkesin emeği, alın teri var. Bugün Tepebaşı konuşuluyor. Sizlerin sayesinde konuşuluyor! Ülkede işsizlik sorunu artıyor. Organize Sanayi'den 15 bin kişi işten çıkarıldı. Boş dükkanlar artıyor. Ama her şey güzel olacak! Ramazan'ın sonuna geliyoruz. Zengin, fakir herkesin katıldığı Ramazan sofraları kuruldu. Bana göre iftar sofralarının diğer güzel tarafı sosyalleşmedir. Hep dediğim gibi, küs olduklarınız varsa ne olur barışın. Toplum artık barışsın. Bugün Türkiye'nin en büyük ihtiyacı saygı, sevgi. Bunu yok ettiler. Bayramınızın iyi geçmesini diliyorum. Ailenizle, büyüklerinizle iyi bir bayram geçirin isterim' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim