'Birlikte Başardıklarımız Gezisi'nin ilk durağı Orhangazi Halk Merkezi oldu. Halk Merkezi önünde otobüsle hareket eden mahalle sakinleri önce Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde yer alan Dalyancı Konağı, Atatürk ile Bir Gün Galerisi ve Ahşap Eserler Galerisi'ni gezdi. Orhangazi Mahallesi sakinlerinin ikinci adresi Aşevi oldu. Aşevini gezen mahalle sakinleri, yetkililerden bilgi aldı. Mahalle sakinlerinin bir sonraki durağı, Koca Çınar Yaşam Merkezi oldu.
HAYRAN KALDILAR
Koca Çınar Yaşam Merkezi'nden Cumhuriyet Parkı'na geçen Orhangazi Mahallesi sakinleri, burada kısa bir mola verdi. Mahalle sakinleri, Cumhuriyet Parkı ve Cumhuriyet Anıtı'na hayran kaldı. Cumhuriyet Anıtı'nı ziyaret eden mahalle sakinleri daha sonra Halk Market'e geçti.
ÇAY KEYFİ
Daha sonra Eskişehir'in yeni cazibe merkezi haline gelen Hamamyolu Caddesi'ni gezen mahalle sakinleri, buradaki kafelerde çay molası verdi. Mahalleliler Hamamyolu gezisinin ardından Çağdaş Sanatlar Galerisi, Uğur Mumcu Parkı ve Seramik Park Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi'ni gezdi. HM
Editör: TE Bilisim