İbrahim Ok: Ülkede ekonomik kriz var bundan dolayı pek çok kişinin iş aradığını biliyorum. Çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimal 10-11'inci ay itibariyle düzene girmeye başlayacak.
Kemal Kula: İşsizlik, parasızlık, garibanlık sürekli artıyor. Hükümetin önlem alması gereken konuların başında geliyor ama bu konuya ilgisizler nedense. Biz de vatandaş olarak tepki gösteremiyoruz.
Kadir Gülle: İşsizliğin artması normal çünkü iş sahaları azaldı, hayat zorlaştı. Yeni fabrikaların açılmamasından dolayı sıkıntılar yaşanıyor. Üniversite öğrencisi mezun oluyor ama iş bulamıyor.
Mustafa Utku: İşsizlik gerçekten zor. İlerleyen süreçte çözülebileceğini düşünüyorum. İstihdama yönelik hamleler yapılmalı. Yeni fabrikalar kurulmalı daha fazla yatırım yapılmalı.
Yasin Demirlenk: Gerçek işsizlik rakamlarının TÜİK oranlarına göre daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Üniversite öğrencilerinin 3'ünden 1'i işsiz. Hükümet işletmeleri desteklemeli.
Oktay Köycü: Yurtdışında yaşadığım için pek bir şey söyleyemeyeceğim. Devlet ne kadar milletine hizmet verirse, iş sahası açarsa işsizlik o kadar azalır. Şu anda da sanki bunlar pek olmuyor gibi. HM
Editör: TE Bilisim