CAMİA ÜZGÜN
TFF 1. Ligde 17 haftalık ilk yarı perdesini 18 puanla düşme hattının hemen üstünde 15.sırada bitiren Eskişehirspor'da, son iki maçta alınan yenilgilerin hayal kırıklığı yaşanıyor.
YÜKSELİŞ DÖNEMİ BİTTİ
Lig yarışında 11.haftayı 8 puanla 16.sırada düşme hattında geçiren fakat, ardından 4 maçta aldığı Balıkesir, Samsun ve Gaziantep galibiyetleri, Rize beraberliği sayesinde 10 puan toplayarak 15.haftayı 18 puanla 12.sırada ve Play-Off potasının 4 puan gerisinde bırakan Eskişehirspor, ilk yarı kalan son iki maçtan aldığı yenilgiler yüzünden kan kaybetti.
BÜYÜK DÜŞÜŞ
Boluspor yenilgisin ardından hafta sonu oynanan Adanaspor maçından da 3 puan kayıpla ayrılan Eskişehirspor, 17 maçlık ilk yarı sonunda 18 puanda kaldı ve 15.sıraya düştü.
Siyah kırmızılı futbolcular, aldıkları Bolu ve Adanaspor yenilgileri yüzünden de play-off potasının 8 puan gerisinde kaldı.
DİM DİK AYAKTAYIZ
Eskişehirspor'un yaşadığı bu kan kaybı, camiada büyük üzüntü yaşatırken, Sportif direktör İzzet Erdoğan ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Gerçek Es-Es'likardeşler, dostlar…Bilinki hala dimdik ayaktayız ve 2 yarı yine güzel günler gelecek' mesajını vererek, camianın güçlü olması çağrısında bulundu.
PERDE 13 OCAK TA AÇILACAK
Diğer taraftan Adanaspor yenilgisiyle devreyi kapatan Eskişehirspor, ikinci yarı maçları hazırlıklarına ise 29 Aralık ta başlayacak. Bu tarihte Eskişehir'de topbaşı yapacak futbolcular, 2 Ocak tarihinde ise Antalyada giderek 10 günlük bir kamp yapacak.
TFF 1. Ligde ikinci yarı perdesi ise, 13 Ocak tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. Eskişehirspor bu tarihte sahasında İstanbulspor'u ağırlayacak.
Editör: TE Bilisim