İbiş, 'Sizler kolay bir görev yapmıyorsunuz, stres, yorgunluk ve sıkıntı diz boyu. Sizleri bu stres ve yorgunluktan biraz olsa da kurtaracak yeniden motive edecek talepleriniz tabi ki bizlere geldi ve gelmekte. Belediyelerimiz, özellikle Odunpazarı Belediyemiz bu isteklerimizi kırmadı' dedi.

Anadolu Üniversitesi ile birlikte bir ilke imza attıklarını, üniversite ile muhtarlar akademisini hayata geçirdiklerini aktaran İbiş, 'Şu an Büyükşehir Belediyemizin bizlere tahsis etmiş olduğu küçük büroda derneğimiz ayakta kalmaya çalışıyor. Neden derneğimizin kendine ait bir yeri olmasın. Özellikle köyden mahalle olan yerlerin muhtarlarının Eskişehir'e geldiklerinde kendilerini evlerinde hissedecekleri, rahat ve geniş bir yere kavuşmak istiyoruz' diye konuştu.

132 muhtarın oy kullandığı seçimde Ali İrfan İbiş başkanlığındaki Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. 'Refik Özaydın, Halil Çeltik, Cemil Öztürk, Ferah Yavuz, Behiç Ölmezer, Muharrem Horuz, Harun Yılmaz, Ömer Er, Yüksel Gedik ve Fesih Akkuş.'

Denetim Kurulu üyeleri, 'Hamdi Özdamar, Abdil Bulut, Orhan Gazi Öztürk' isimlerinden, Disiplin Kurulu üyeleri de, 'Mustafa Gazi Uzun, İsmet Yıldız, Ayşe Çıraklı, Abdullah Bilgiç, Erdoğan Umut, İsmail Kızılinler, Sülbiye Bilen, Meryem Kuşaçıkgöz' isimlerinden oluştu. Öte yandan Üst Kurul üyeleri ise, şöyle oldu: 'Faruk Göktanır, Yücel Eren, Hidayet Elbir, Halil İbrahim Koçhan.' (Esra Yücel)

Editör: TE Bilisim