Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları devam ediyor. Ihlamurkent Mahallesi'nde iftar yemeği ve Mithat Körler konseri gerçekleşti.

Ihlamurkent Mahallesi Açık Pazar yerinde gerçekleşen iftar programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ihlamurkent Mahallesi'nde gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yemek esnasında ve sonrasında Başkan Kurt'la sohbet eden vatandaşlar, istek ve şikayetlerini de ilettiler.

2,5 YILDA GÜZEL İŞLER YAPTIK

İftar yemeğinin ardından yemek duası ve konser programı gerçekleştirildi. Konser öncesi konuşma yapan Başkan Kurt, 'Ramazan aylarında insanları yan yana getirmek, insanları kaynaştırmak en azından mahalle halkının birbirini tanımasını sağlamak için bu etkinlikleri düzenliyoruz. 2,5 yıllık görev süremiz içinde Ihlamurkent Mahallesi'ne iyileştirmeler yaptık. Bütün sorunları kökten çözme şansımız olmadı ama şu anda bir ay sonra Halk Merkezi inşaatımız bitiyor. Halk Merkezi'nde kütüphanemiz, spor salonumuz olacak size değişik kurslar ve dersler verilecek. Kreş açtık. Açtığımız bu kreşe Eskişehir'in tüm mahallelerinden ve sizin mahallenizden çocuklar geliyor. Hepinizin Ramazan ayınızı kutluyorum ve oruçlarınız hayırlı olsun' dedi.

MİTHAT KÖRLER COŞTURDU

Başkan Kurt'un konuşmasının ardından Aşuk ve Maşuk gösterisi gerçekleştirildi. Aşuk ve Maşuk gösterisinin ardından da Eskişehir'in ve Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mithat Körler konser verdi. Birbirinden özel eserler seslendiren Körler, vatandaşlara güzel bir ramazan gecesi yaşattı.

Editör: TE Bilisim