8 MAÇTAN 14 PUAN
Eskişehirspor'da ligin 7.haftasında Manisaspor maçıyla birlikte göreve gelen ve Siyah kırmızılı takımın başında çıktığı 8 maçtan 4 galibiyet (Manisaspor-Erzurum-Balıkesir-Samsun), 2 beraberlik (Altınordu-Rizespor), 2 yenilgi (Adana Demirspor-Ankaragücü) alarak 14 puan toplayan Teknik direktör Yücel İldiz, ligin ilk yarısında kalan 3 maçı düşünmeye başladı.
GÜVENOYU ALDI
Başkan Sinan Özeçoğlu döneminde göreve gelen ve Halil Ünal ve yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte, Siyah kırmızılı takımda yoluna devam edip etmeyeceği konusunda etik olarak kararı Ünal'a bırakan teknik adam, yeni yönetimden de destek alması sayesinde görevine devam edecek.
İLDİZ KAYIP İSTEMİYOR
Ligin ilk 6 maçından 4 puan çıkartan Siyah kırmızılı takımda, 7.hafta göreve geldikten sonra her geçen gün üstüne koyarak takıma önemli katkılarda bulunan Teknik direktör Yücel İldiz, özellikle son haftalarda yakaladığı başarılı çıkışını, ilk yarı kalan üç maçta da sahaya yansıtarak, 3 maçtan kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı.
DİKKATLİ OLMALIYIZ
TFF 1. Ligde yarın saha ve taraftarı önünde oynayacakları Gaziantepspor maçına odaklanan teknik adam, rakibin ligin alt sırasında olmasının kimseyi aldatmaması gerektiğini belirterek, dikkatli olacaklarını söyledi.
PLAY-OFF POTASINA GİRERİZ
Diğer taraftan Gaziantep maçının ardından, Bolu ve Adanaspor ile oynayacakları maçların çok büyük öneme sahip olduğunu hatırlatan İldiz, bu karşılaşmalardan kayıpsız ayrılmaları halinde, camianın play-off potası içinde ligin ikinci yarısına başlama imkanı yakalayacağını belirtti.
Editör: TE Bilisim