TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından düzenlenen Eskişehir 2. Ev'leniyoruz, Dekorasyon ve Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılış törenine Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, SARAR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Vali Vekili İsmail Soykan ve birçok vatandaş katıldı.
SÜRPRİZLERLE DOLU FUAR
Fuarın açılış töreninde konuşan ve 2019 yılında düzenledikleri fuarlar hakkında bilgi veren TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Seçer, '2019 yılında 449 bin 721 ziyaretçi ağırladık. 511 katılımcı firma stant açtı. Fuarlarımızı başarıyla gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. 81 ilde ilk yılımızda ilk 10'a girdik. Bu başarıyı hep birlikte gösterdik. 2. Ev'leniyoruz, Dekorasyon ve Kişisel Bakım Kozmetik Fuarımızı açıyoruz. Bu fuar iki ana tema üzerine kuruldu. Birinci tema dekorasyondur. Her türlü dekorasyon ürünleri bir salonumuzdadır. Diğer salonda ise evleniyoruz, düğün hazırlıkları ve kozmetik konsepti altında hem düğün organizatörlerimiz, düğün salonlarımız; kuaförlerimizden gelinlik ve damatlık satan firmalara kadar hepsi yer almaktadır. Çiftlere hem zamandan tasarruf hem de farklı firmaları aynı anda görebilme şansı sağlamış oluyoruz. Eğlenceli, sürpriz etkinliklerimiz olacak' diye konuştu.
HEDEFLERİMİZE ULAŞTIK
Eskişehir'in fuarcılık noktasında hedeflerine ulaştığına dikkat çeken ETO Başkanı Güler, 'Üretici ve tüketiciyi bir araya getiriyoruz. 2019'da birçok fuar yaptık. Bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Birlikte ortaya çıkardığımız bir başarı. Şu an ikinci fuarı düzenliyoruz. Fuar katılımcıları da memnun ayrıldılar şimdi ikincisine katılıyor. Eskişehir fuarcılıkta hedeflerine ulaşıyor' dedi. Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleşti ve törene katılanlar stantları gezdi. Girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 20-22 Şubat arasında 10.00-20.00, 23 Şubat'ta ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim