2019-2020 yılının ilk umre kafilesi dün sabah yakınları tarafından Hasan Polatkan Havaalanından uğurlandı.
AKTARMA YAPILMAYACAK
Eskişehir'den 164 kişilik kafile Medine'ye direkt gidecek olan uçakla yola çıktı. Bu yılın ilk umre kafilesi olduğunu belirten İkra Tur sahibi Burak Ünal, '2019-2020 sezonun ilk uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Allah gitmek isteyenlere nasip etsin. Uçakta hem 14 günlük hem 24 günlük yolcularımız var. 2 buçuk saatlik bir yolculuk olacak. Hizmet için her şeyimiz hazır. Şu an 164 kişilik bir kafile gidiyor. Bizim her ay direkt uçuşlarımız da devam ediyor' dedi.
ÇOK HEYECANLIYIZ
Umreye gittiği için mutlu olduğunu belirten Yunus Ersöz, 'Allah'a şükür çok iyiyiz, çok sevinçliyiz. Bu üçüncü gidişim. Eskişehir'den direkt ilk defa gidiyoruz. Önceden İstanbul ya da Ankara'dan gitmiştim' diye konuştu.
İLK DEFA GİDİYORUM
Fadime Canlı ise 'Allah bütün İslam dünyasına nasip etsin. Allah bize de nasip etti. İlk defa giriyorum. Aktarma yapmadan direkt gideceğim' dedi.
HERKESE NASİP OLSUN
Sebile Anaç, 'Çok heyecanlı ve sevinçliyim. Bu 6'ncı oluyor. Geçen sene de direkt gittik, bu sene de direkt Medine'ye ineceğiz. Allah herkese nasip etsin' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim