Gergin geçen Sivasspor karşılaşması ardından açıklamalarda bulunan sağlam 'İçinde bulunduğumuz sıkıntılı ortamdayız ki çok da haketmiyoruz bu durumu. Son zamanlar inanılmaz hakem hatalarıyla birçok puanımız gitti. Birçok maçı kazanamadık. Bu açıdan değerlendirdiğimizde gergin bir maç oldu. İyi başladık maça pozisyonlarda bulduk ikinci yarının başında golü yememiz bizi krize soktu. Genel anlamda 90 dakikayı değerlendirdiğimizde rakibe de pozisyon vermedik. Maçın son bölümünde baskımızı biraz daha artırdık pozisyonlar da bulduk. Sonucunda son bölümlerde bir gol bularak bir puanla yetinmek zorunda kaldık' dedi.

GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI
Bugünün Eskişehirspor için güzel günlerin başlangıcı olduğunu aktaran Sağlam, '15 günlük arada iyi çalışıp oyuncular da biraz daha hatalarımızla alakalı çalışıp daha güzel şeyler olacak. Bu takım, bu camia, Eskişehirspor'a gönül vermiş gerçek taraftarlar, yönetimimiz iyi yerlerde olmayı hak ediyorlar. İnşallah hep beraber çalışıp Eskişehirspor'u iyi yerlere getireceğiz' diye konuştu.

ÇOK RAHAT BİR TAKIM DEĞİLİZ
Bir gün görevi bırakacağını söyleyen Sağlam, 'İnşallah uzun yıllar çalışıp güzel başarılar elde ederiz. Takımımızın ekonomik durumunu herkes biliyor. Çok rahat da bir takım değiliz, sıkıntılarımız var. O gerçekler doğrultusunda da kadromuzu yapılandırdık. Bu sıkıntıların olması doğal bence. İnişler, çıkışlar da olacaktır ve biz bu seneyi böyle geçireceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bir gün ben bu görevi bırakacağım ama taraftalar istedi diye bırakmam. Eskişehirspor'a artık bir şeyler verecek durumumuz kalmadığına inandığımız gün bırakırız' İfadelerini kullandı. (İHA)

Editör: TE Bilisim