HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Başkan Kurt işçilerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Kurt; 'Gerçekleştirdiğimiz temizlik işlerinde en iyi işi biz yapmalıyız, bu konuda sizlere güveniyoruz ve sizleri her zaman destekliyoruz' dedi.

DOĞRU TERCİH, DOĞRU İŞLER GETİRİR

Başkan Kurt, 'Türkiye'de 1 Kasım da seçim var. Bu seçim belki birçok şeyi değiştirebilecek biz ona inanıyoruz. Eğer doğru tercihler yaparsanız bu iş düzelir yoksa onlarca şehit veririz ve onlarca kavga ve yanlış olur. Bunun sebebi bellidir bu sebebi ortadan kaldırmamız lazım' dedi.

İŞÇİLER ÖRGÜTLÜ OLMALI

Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan işçilerin örgütlü olmasından yana olduğunu söyleyerek 'Odunpazarı Belediyesi'nde sendikasız bir tek işçi istemem. Fakat şu ya da bu sendikaya gireceksiniz de demem. Herkes bağımsız bir şekilde istediği sendikayı seçebilir, seçiyor ve seçmelidir de. Sizler özgürce karar vereceksiniz fakat Türkiye'nin ve Eskişehir'in gerçeklerini de düşüneceksiniz, değerlendireceksiniz' ifadelerini kullandı.(HM)

Editör: TE Bilisim