Eskişehirspor Kartepe kampında yaptığı hazırlık maçlarında yeni sezon kadrosu ile ilgili olarak çok fazla ipuçları vermemişti. Ancak Avusturya'da oynadığı ilk hazırlık maçında bazı futbolcular öne çıktı. Yeni isimlerden Nasim Ben Khalifa ile Muarem şimdilik geçer not aldı. Lawal ise doludizgin bir şekilde yeni sezona başlayacağının sinyallerini verdi.

AVUSTURYA'DA İYİ BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Eskişehirspor, burada çıktığı ilk lig maçında Avusturya temsilcisi Admira Wacker karşısında almış olduğu 4-0'lık galibiyet ile taraftarına büyük umut verdi. Kırmızı Şimşekler Kartepe oynadığı 3 hazırlık maçında sergilediği silik görüntünün izlerini, almış olduğu farklı galibiyet ile ortadan kaldırmayı başardı. Eskişehirspor'da çok fazla sayıda futbolcunun forma giydiği karşılaşmada bazı isimler sergiledikleri performans ile takım arkadaşlarından bir adım öne çıkmayı başardı.

BAZI İSİMLER ÖNE ÇIKTI

Rakip kalite olarak Eskişehirspor'un çok altındaydı. Geçtiğimiz sezon Avusturya Bundesliga'da tutunma savaşı veren Admira Wacker karşısında alınan farklı galibiyete bu yüzden çok fazla anlam yüklemek yanlış olur. Ancak gerek Ben Khalifa, gerek ise Muarem sergiledikleri performans ile ligde iyi işler yapacağının sinyallerini verdiler. Öte yandan Eskişehirspor orta sahasının dinamosu Lawal'da top ayağındayken kalitesini ortaya koyarak bu sezon çok ses getireceğini gösterdi. Eskişehirspor adına bir diğer umut vaat eden futbolcu ise genç stoper Birol Parlak oldu.

GOL ÇOK UMUT ÇOK

Eskişehirspor taraftarları Admira Wacker maçı sonrasında akıllarındaki soru işaretlerinin pek çoğundan kurtuldu. Bu durumun arkasında hiç şüphesiz Eskişehirspor'un zayıf rakibi karşısında almış olduğu farklı galibiyet başrol oynadı. Kadroya katılan futbolcuların kariyerlerinin Eskişehirspor için yeterli olmadığını belirten pek çok taraftar önceki gün oynanan maçın ardından takımları ile ilgili olarak negatif düşüncelerden bir nebze de olsa uzaklaştı.

Editör: TE Bilisim