Merkez açılışına AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Safa Şen, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
SERGİLER AÇTIK
Merkezin açılışında konuşan Sessiz Meleklerin Sesi Derneği Şube Başkanı Berrin Çakır, derneğin iki buçuk yıl önce faaliyete geçtiğini anımsattı. Dernekte yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Çakır, 'Faaliyetlerimize spor etkinlikleriyle başladık. Resim, müzik, işaret dili, halk oyunları kursları ve bunlarla ilgili sergiler açtık. Bu merkezi açmaktaki amacımız, bizim çocuklarımız zorunlu eğitim çağını geçmiş çocuklar. 12'nci sınıftan mezun olan çocukların üniversite hayatları olmadığı için iş istihdamını sağlayabilmek adına meslek eğitim kursları açtırabilmek için geniş yere ihtiyacımız vardı. Anadolu Üniversitesi entegre bölümünden yardım alarak kurslarını hazırlayıp onların iş istihdamını sağlamak istiyoruz' dedi.
YANINIZDAYIZ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un şehir dışında olması nedeniyle yerine katılım sağlayan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Birgül Alpat, 'Odunpazarı olarak her zaman engellilerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Başkanımızın her zaman söylediği gibi engelliler bizim kıymetlilerimiz, onların eğitimleri, huzurları, mutlulukları adına elimizden ne geliyorsa yapmak için yanınızdayız' diye konuştu. Konuşmaların ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Başkan Yardımcısı Figen Engin adına teşekkür plaketleri Alpat'a teslim edildi. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim