Olumlu gelişmeler var
İlk olarak geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-0 kaybedilen Hatayspor maçını değerlendiren Demirbakan, oyundan memnun olduğunu ifade etti. 'Bizim daha çok pozisyonumuz var' diyen Demirbakan, 'Maalesef final paslarında başarılı olamadık. Ama takımda olumlu gelişmeler var. Zamanla futbolcular beni, ben futbolcuları tanıyacağım. Daha iyi bir takım ortaya çıkacak' ifadelerini kullandı.

Taraftarın desteğiyle
Cumartesi günü oynanacak Fatih Karagümrük maçında da değinen Demirbakan, 'Fatih Karagümrük güçlü bir ekip. Ama biz de iyi bir takımız. Kulübün içinde bulunduğu etkenler maalesef takımı etkiledi. Biz de etkilenmemesini sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz. İç sahada taraftarımızın da desteğiyle Fatih Karagümrük karşısında 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz' dedi.

Takımda üç eksik var
Eskişehirspor'da zorlu Fatih Karagümrük maçı öncesi üç futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Son oynanan Hatayspor maçında ikinci yarı oyuna giren ve bir pozisyon sonrası yerde kalan Ferhat Kiraz bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca orta saha oyuncusu Furgan Polat ve sol bek Cemali Sertel de Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.
Editör: TE Bilisim