İYİ

Mersin İdmanyurdu karşılaşması Eskişehirspor için kabus oldu. Ancak Ömer Şişmanoğlu sergilediği futbol ile takdirleri toplamayı başardı. Eskişehirspor forması ile ilk golünü atan Ömer ile de yaptırdığı penaltı ile Eskişehirspor'un elde ettiği skorun baş mimarı oldu. Ömer, sezonun ilk karşılaşması olan Torku Konyaspor maçında da bir penaltı yaptırtarak skora katkı sağlamıştı.

KÖTÜ

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında yaptığı akıl dolu asist sonrasında sakatlanarak oyundan çıkan Hürriyet Güçer'in yokluğunda Eskişehirspor orta sahası adeta çöktü. Başarılı futbolcunun yokluğuna çözüm üretilmemesi ise bu futbolcunun Eskişehirspor için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. MR'ı çekilen tecrübeli kramponun arka adalesinde zorlanma olduğu belirtilirken, bu futbolcunun Balıkesirspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için sağlık heyetinin seferber olduğu öğrenildi. Bir diğer sakat futbolcu Causic'in ise omuzundan darbe aldığı ama Balıkesirspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

ÇİRKİN

Sezon başından beri bir türlü önüne geçilmeyen defans hataları, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da boy gösterdi. 10 kişi kalan Mersin İdmanyurdu'nun, Eskişehirspor defansını elini kolunu sallaya sallaya geçmesi kritik doksan dakikanın en can yakıcı kısmıydı. Eskişehirspor'u 2-0'lık galibiyetten 4-2 mağlubiyete götüren defans hattı daha çok tartışılır.

Editör: TE Bilisim