LÖSEV tarafından ramazanda 81 ile ulaştırılması planlanan tır, bir alışveriş merkezinin önüne geldi. Burada, kanser hastası çocuklar ve ailelerine, kırtasiye malzemeleri, kıyafet, ayakkabı ve erzak gibi yardımlar dağıtıldı. Palyaço ve çizgi film kahramanı kostümleri giyen yardımseverler, çocuklarla oyunlar oynadı.
ÜLKEYİ DOLAŞIYOR
LÖSEV Eskişehir Sorumlusu Meltem Durulgan, özellikle ramazanda aileleri mutlu etmek için çalıştıklarını söyledi. Vakfa kayıtlı kanser hastalarına yardım yaptıklarını belirten Durulgan, 'Tırımız tüm Türkiye'yi dolaşarak yardım dağıtımını gerçekleştiriyor. Aileler, yardım paketleri haricinde tırın önündeki eşyalardan, alışveriş yapar gibi ücretsiz alabiliyor. Amacımız 'paylaşım' duygusuna can vermek' dedi.
AİLEMİZ GİBİ
Eşi lenfoma hastası olan Fidan Çam (23) şunları kaydetti: 'Hem maddi hem de manevi olarak hep hayatımızda. Ailemiz gibi. Bugün burada yardım alıyor değil birbirimize paylaşımda bulunuyoruz hissiyatı yaşatıyor. İncitmeden, kırmadan, özel hissettirerek. Düşünün ki eşimin iyi olduğu haberini, anne babamdan önce LÖSEV ile paylaştım. Çünkü LÖSEV gönüllüleri ailemizden daha yakın hale geldi.' AA
Editör: TE Bilisim