Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig 19.hafta maçında bugün Sivas 4 Eylül Stadında saat 13.00'da Sivasspor'un konuğu olacak. 10 puanla ligin altında yer alan Eskişehirspor'un, 14 puanlı Sivasspor karşısından galibiyetle ayrılmaktan başka çaresi yok.


Lig maratonunda ligin alt sıralarında yer alan iki takımın solukları kesecek kritik randevusu, bugün Sivas 4 Eylül Stadında oynanacak.

KRİTİK MAÇ SAAT 13.00'DE

Eskişehirspor ve Sivasspor'un saat 13.00'de dondurucu soğuk altında karşı karşıya geleceği hayati değerdeki maçta, 10 puanlı Eskişehirspor, 14 puanla alt sıralardan kurtulmak isteyen Sivasspor'un konuğu olacak.

TEK ÇARE KAZANMAK

Her iki takımda ligde korkulu rüyalar görmemek adına, sahaya mutlak puanlar için çıkacak. Ligde alt sırada yer alan Eskişehirspor'un ise, bu karşılaşmadan puan yerine, mutlak galibiyet almaktan başka çaresi yok.

ES ES MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Alt sıralardaki rakipleriyle arasındaki puan farkının açılmaması için bu maçı mutlak kazanmak zorunda olan Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadro, hayati değerdeki karşılaşma için Cuma günü Sivas'a gitti ve maç saatini beklemeye başladı.

3 EKSİK VAR

Eskişehirspor cephesinde bugün oynanacak kritik maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Sportif sakatlar Ali Şaşal Vural ve Onur'un yanı sıra kart cezalısı Goran Causic, bugün ki maçta forma giyemeyecek.

YENİLER ÖN PLANDA

Teknik direktör Samet Aybaba, Sivasspor karşısında ligin ilk yarısında gördüğümüz ilk 11'in çok dışında bir takım sahaya sürecek. Boluspor ile oynanan kupa maçında yeni transferler Jordi, Axel, Kıvanç, Tornike ve Kulach'ı ilk 11'de sahaya süren teknik adam, Sivasspor karşısında da bu 5'li sahaya sürmeyi hedefliyor.

LİSANSLARI ÇIKTI

Diğer taraftan önceki gün aktıkları imzayla Siyah kırmızılı renklere bağlanan ön libero Anel Hadzic ve orta sahaya oyuncusu Mehmet Murat Uçar'ın da lisansları çıkartıldı. Anel Hadzic'e bugün oynanacak maçta teknik kadro tarafından görev verileceği öğrenildi.

HAKEM PALABIYIK

Ayrıca nefeslerin tutulacağı Sivasspor-Eskişehirspor maçında, gözler maçın hakemi Ali Palabıyık'ın da üzerinde olacak. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında hakem kurbanı olan Eskişehirspor ve Galatasaray maçında hakem hataları yaşayan Sivasspor arasındaki bu karşılaşmada, Ankara Bölgesi FIFA Hakemi Palabıyık ve yardımcıları Serkan Çimen, Esat Sancaktar, Ali Saygın Ögel'in sergileyeceği yönetim merak ediliyor.


Editör: TE Bilisim