KAMPA GİRECEKLER
Ligde kalan son 2 haftaya stresli bir şekilde giren NSK Eskişehir Basket küme düşmeme adına sahaya çıkacak. Zorlu rakibi karşısında kazanarak rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyecek olan temsilcimiz son çalışmasını yapıyor. Bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak basketbolcularımız kampa çekilecek.

GÜVENİM TAM
NSK Eskişehir Basket koçu Brad Greenberg yarın oynanacak zorlu karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi. İç sahada oynadığı son 5 karşılaşmayı kazandıklarını hatırlatan Greenberg 'Bu haftada evimizde kazanmak zorundayız. Biz kazanıp rakiplerimiz de puan kaybı yaşarsa son haftaya büyük umutlarla gireceğiz. Benim oyuncularıma olan güvenim tam' dedi.

HAYDİ MAÇA

İç sahada oynanacak zorlu karşılaşmada taraftar desteğini arkasına alacak NSK Eskişehir Basket ekibi taraftarlarının vereceği destek ile galibiyete uzanmanın planlarını yapıyor. Eskişehir'den destek bekleyen basketbolcularımız zorlu maçta tribünlerin dolmasını bekliyor. NSK Eskişehir ile Royal Halı Gaziantep arasında yarın oynanacak zorlu maçın bilet fiyatları ise 5 tl olarak belirlendi. (SS)

Editör: TE Bilisim