Destek bulunamadı
Eskişehirspor, büyük sıkıntılarla başladığı 2018-19 futbol sezonunda halen lisans krizini çözmeyi başaramadı. İstanbul'da dün gece geç saatlere kadar alacaklı isimlerle görüşmeler yapan Başkan Halil Ünal aradığı maddi desteği de bulamadı. Kaderi ile baş başa bırakılan Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal son görüşmelerini yaparak lisans krizini sonlandırmak için çaba harcayacak.
Ellerinden geleni yapıyorlar
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Başkan Halil Ünal büyük çaba harcadıklarını söyleyerek, 'Maalesef şuana kadar transfer vize tescil iznini vermeyenler yüzünden, yok olmanın eşiğine geldik' dedi. Kendi başlarının çaresine bakan yönetim kurulu üyeleri, iki gündür kendi aralarında topladıkları paralar ile sorunlu dosyaların çözülmesi için elinden geleni yapmasına rağmen, bunun yeterli gelmediği bilgisi edinildi.
İmza almaya çalışıyor
Gazetemiz baskıya girdiği sırada Eskişehirspor kurmayları imza vermeyen isimlerle görüşmelerini sürdürüyordu. Bu isimler arasında Teknik Direktör Samet Aybaba, Emre Güral, Emre Güngör, Gekas, Ali Şaşal Vural, Antrenör yardımcısı Burak Dilmen, Antrenör yardımcısı Emre Özbayer, Sinan Öner (İmza verecek), Onur Bayramoğlu (imza verecek) kaleci Kayacan Erdoğan bulunuyor.
Editör: TE Bilisim