Ünal'ın müjdelediği isim
Yeni sezona hedefini şampiyonluk parolasıyla başlayan Eskişehirspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Marko Milikoviç ve Hakan Aslantaş'ın ardından Kırmızı Şimşekler Herve Kage'yi de renklerine bağladı. Geçtiğimiz akşam sabaha karşı saat 04.00'de Eskişehir'e gelen futbolcu, sabah 10.00'de ise tesislere geldi. Başkan Halil Ünal ile son kez masaya oturan Demokratik Kongolu futbolcu, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Stadı ve taraftarı beğendi
Es Es'in yeni transferi Herve Kage geçtiğimiz akşam Belçika'dan Türkiye'ye gelmişti. Önce Teknik Direktör Fuat Çapa ile görüşme yapan Kongolu futbolcu daha sonra Başkan Halil Ünal'ın tesislere gelmesiyle imzayı atmıştı. Ardından şehri gezen oyuncu, daha sonra da yeni stadyuma gitti. Stadyumu çok beğenen hücum oyuncusu, Eskişehirspor taraftarının videolarını izlediğini ifade etti.

Herve Kage kimdir?
Eskişehirspor'un kadrosuna kattığı Kongolu orta saha oyunucu Herve Kage (29) futbola Belçika ligi takımlarından Anderlecht U-19 takımında başladı. 1.78 boyunda olan Kage sonraki yıllarda ise yine Belçika'nın önemli takımları Sporting Charleroi, Beitar Jerusalem,
Gent, Genk ve Kortrijk formalarını giydi. Geçtiğimiz sezonu Karabükspor'da geçiren Kage, 13 maçta forma giyip 1 asist ve 3 sarı kart görmüştü.
Editör: TE Bilisim