Kano Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2017 Durgunsu Kano Türkiye Kupası Şampiyonası sona erdi. Toplam 228 sporcunun Türkiye kupası için Sarısungur Göletinde karşı karşıya geldiği şampiyonada, 3 günde birbirinden çekişmeli geçen 140 yarış yapıldı.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ
Müsabakalarda ilk üç dereceye giren sporculara madalya verilirken, dün yapılan son final maçlarının ardından ise, Başkanı Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Eskişehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, Spor Daire Başkanı Neşet Arduç, Kano Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Serdar Zaralı, Sevban Yıldırım, Hasan Mehmet Özyıldırım ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde, takım halinde dereceye giren kulüplere Türkiye Kupası verildi.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Büyük Erkeklerde Türkiye Kupasını Sakarya Büyükşehir Belediye kulübü kazanırken, ikinciliği Rize Gençlik ve Spor Kulübü, 3.lüğü Samsun kazandı. Büyük Bayanlarda kupa Bursa Büyükşehir Belediyesine giderken 2.liği Tuzla Denizyıldızı, 3.lüğüBursa kazandı. Genç Erkeklerde Kocaeli Şişecam Çayırova Türkiye Kupasını kazınırken, 2.liği Aana, 3.lüğü ise Kocaeli kazandı. Genç Bayanlarda ise Muğla Gençlik Spor Kulübü 1., Tuzla Denizyıldızı 2., Muğla ise 3.oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ESKİŞEHİR DE
Dün yapılan ödül töreninde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e katkılarından dolayı teşekkür eden ve Genel Sekreter Oğuzhan Özen'e plaket takdim eden Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Türkiye de tek olan bu tesiste, mükemmel bir şampiyonayı daha başarıyla tamamladıklarını belirterek, Eylül ayında yapılacak Kano Türkiye Şampiyonasının da Eskişehir'de yapılacağı müjdesini verdi.

ÖZEN PLAKET VERDİ
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen de, 3 gün boyunca 12 ilden 20 kulüp ve 228 sporcuyu Eskişehir'de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Federasyon başkanına Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen adına plaket takdim ederek, Türkiye şampiyonasını da en güzel şekilde ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
Editör: TE Bilisim