İlk ziyaretini sağlık alanında bir kamu görevi gerçekleştirdiğini belirttiği Eczacı Odası'na yapan Karacan, 'Hükümetimizin sağlık alanında yaptığı çalışmalar gerçekten milletimiz tarafından takdirle karşılanıyor, bizlerin tek isteği vatandaşımızın sağlıklı bir ortama sahip olması. Hükümetimiz ülkemizi sağlık alanında çağ atlattı' şeklinde konuştu.
GIDA GÜVENLİĞİ TEMİNİ
Tepebaşı Ziraat Odası'nda çiftçilerle de hasbihal eden Karacan, 'İktidara geldiğimiz günden bu yana tarımı ülkemiz için stratejik bir sektör olarak gördük. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve yeterli gıdaya erişimini sağlayacak uygulamaları hayata geçirerek tarım politikalarımızı da gıda güvenliğini temin edecek şekilde oluşturduk' dedi.
24 HAZİRAN SEÇİMİ ÖNEMLİ
Ardından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda Başkan İsmail Kılıç ve yönetim kuruluyla görüşen Karacan, 'Sivil toplum kuruluşlarına yönelik örgütlenme, hak ve özgürlüğüne daha fazla imkan sağlayan bir ortam oluşturduk. Hacı Bektaş Veli'nin de dediği gibi 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' hep birlikte Türkiye olalım, çünkü bu vatan bizim, 24 Haziran seçimi ülkemiz açısından çok büyük öneme sahip' vurgusunu yaptı. HM
Editör: TE Bilisim