AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, artarak devam eden terör olaylarının milletin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik girişimler olduğunu söyleyerek 'Bu aziz millet, imanı, iradesi birlik ve beraberliğiyle yüzlerce yıldır bu topraklarda oyun oynanmasına izin vermedi ve bundan sonra da vermeyecek ' dedi.

TARİH YAZMAYA ADIM ADIM GİDİYORUZ

Doğan, teşkilat olarak 1 Kasım seçimlerinin ardından teşkilat çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, ' Odunpazarı'nda tarih yazmaya adım adım gidiyoruz. Tüm mahallelerimizin sorunlarına vakıfız ve çözüm noktasında vekillerimiz, meclis üyelerimiz ve yönetimlerimizle birlikte çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

AK PARTİ DIŞINDA MEMLEKETE HİZMET EDEN BAŞKA PARTİ YOK

AK Parti milletvekili Harun Karacan 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı teşkilata teşekkür ederek şunları söyledi: 'Hepiniz birer Ak nefer bir Ak Parti gönüllüsü olarak bu memlekete hizmete vesile oldunuz. Bu memlekete Ak Parti dışında hizmet edecek başka hiç bir parti yoktur. Zamanında asla bir araya gelemez dediğimiz CHP'de MHP'de bugün sadece Türkiye'nin önünü tıkamak için HDP'ye destek veriyor. Atatürk'ün ve Alparslan Türkeş'in kemikleri sızlayacak. AK Parti'nin kanunları geçmesin ve bu memleket ileri seviyeye gidemesin diye ellerinden geleni yapıyorlar.'(HM)

Editör: TE Bilisim