Yüklenici firmadan dolayı uzadı

Ertuğrulgazi Mahallesi Altınevler Geçidinde yapımı tamamlanan ancak kullanıma açılmayan üstgeçit ile ilgili olarak, çalışmalarının yüklenici firmadan dolayı uzadığını belirten Koca, ' Burada asfalt çalışması geçtiğimiz Çarşamba tamamlandı, küçük eksikleri de inşallah en kısa sürede tamamlayıp, resmi olarak trafiğe açacağız. Büyükşehir Belediyesi'nin de buranın trafiğe açılması konusunda gerekli tedbirleri alması gerekiyor' dedi.

Başbakan Erdoğan Türkiye'nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olacaktır

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecini değerlendiren Koca, tüm milletvekillerin imzası ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aday olarak gösterildiğini ifade etti. Başbakanı sadece Türkiye'nin değil dünyanın tanıdığını vurgulayan Koca şöyle devam etti: ' Başbakanın ilk turda yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inanıyorum. İlk kez Cumhurbaşkanını halk seçecek, bunu çok önemli buluyorum. Halk kendi cumhurunu belirlemiş olacak, bu demokrasi açısından önemli bir adımdır. Başbakan Erdoğan Türkiye'nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olacaktır.'

Proje hazır, ihale sürecine girildi

Tren hattının yer altına alınması sonrasında esnafın hat boyunda çalışma yapılmamasına tepki gösterdiği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine açıklama yapan Koca, ' Buranın rekreasyon alanı olarak projesi hazırlandı ve bölgedeki mahalle muhtarlarıyla görüşüp, üst geçit önerilerini aldık, anlaşma sağladık, proje safhası bitti, ihale sürecine girdik, ihale dosyaları hazırlanır hazırlanmaz, rekreasyon alanları yeşil alan yapılma üzere ihale yapılacak. Bizimle ilgili olan alan sadece kapalı kesitin üstü, sağ ve solda bulunan yollar ve temizlik işleri tamamen yerel belediyelere ait işler' şeklinde konuştu.(Esra Yücel)

Editör: TE Bilisim