Büyükşehir Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Belediyesi arasında 2016 yılında imzalanan kardeş şehir protokolü ile iki şehir arasındaki ilişkiler güçlenmeye devam ediyor. Modern zamanda teknolojinin hayatımızın her alanında yer aldığını anlatan oyun sonrası iki okul öğrencileri birbirleri ile tanışarak sohbet etme fırsatı buldu. Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji öğrencilerinin sergilediği oyun büyük beğeni aldı.
ETKİNLİKLER ÖNEMLİ
'Modern Zaman İçinde' oyununun yönetmeni Pınar İnandım, 'Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Girne Belediyesi arasında 2016 yılında imzalanan Kardeş Şehir protokolü ile iki şehir arasındaki kültürel etkinliklerin tanıtılması büyük önem kazandı. İlk defa yurt dışında bir tiyatro oyunumuzu Eskişehir'de sergilemekten dolayı çok mutluyuz' dedi.
ÇOK BEĞENDİLER
Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji öğrencileri sergilenen tiyatro sonunda Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ile sohbet eden öğrenciler, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'nün selamlarını getirdiklerini söyleyerek Eskişehir'i çok beğendiklerini, üniversiteyi Eskişehir'de okumak istediklerini ifade ettiler. HM
Editör: TE Bilisim