Proje tanıtım toplantısında konuşan SP İl Başkanı Fesih Bingöl, 'Saadet Partisi'nin odağında insan var. İnsanların mutlu olabileceği, ayağı yere basan projeler var. Şehir bütün olarak düşünülmelidir. Sadece fiziki gelişme anlam ifade etmiyor. Sosyal gelişime de önem veriyoruz' dedi.
KABUL EDİLİRSE MUTLU OLURUZ
Daha sonra projelerini açıklamaya başlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk, 'Biz kazanmasak bile bu projeleri paylaşma suretiyle diğer kazanacak parti adaylarına vizyon sunacağımız kanaatindeyiz. Onlar tarafından kabul edilip uygulanmaya konulması bizi mutlu eder' dedi. Adil bir yönetim anlayışını hakim kılacaklarını belirten Baştürk'ün projelerinden bazıları:
-İmar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız.
-Trafik ve Otopark: Yılların ihmaliyle bugün ciddi bir sorun haline gelen trafik ve otopark sorununun etkilerini iyi bir planlama ve kararlı adımlarla azaltacağız. Trafik yoğunluğu ve tıkanmaları kavşak ve yol düzenlemeleri, trafik zabıtasının daha aktif hale getirilmesi gibi tedbirlerle çözeceğiz.
-Modern üst geçitler, akıllı otoparklar
-Tramvay hattının sorunlu bölgelerde havaya kaldırılması (Espark Önü, Kanatlı AVM Önü, Yeni Kütüphane Önü, Borsa-Sanayi Kavşağı bu bölgelerde tramvay hattının yolu kesmesi önlenecek tramvay yolu havaya kaldırılacaktır.) HM
Editör: TE Bilisim